EXERCICIS PER AL CONFINAMENT (47)

47 FINAL D’ETAPA I NOVES PROPOSTES

Dijous 30 abril 2020

 

Aquests Exercicis han acabat de fet amb la proposta de verbalització adreçada a Jesucrist en l’Exercici núm. 45. Es recomana vivament  repetir-la com un eco durant uns dies, ja sigui en lectura receptiva o en dicció confiada. Els cinc exercicis restants (nn. 46-50) són simples  aclariments sobre el sentit i el per què de cada part de la dita verbalització. Ja no aporten matèria nova.

 NOVES OFERTES:

 

1) A partir del dimarts 12 de maig a les 20:30  s’oferirà una videoconferència setmanal de 60 minuts sota el títol “Vine i Veuràs”: una iniciació a la trobada amb Jesús a través d’una pàgina de l’Evangeli. Per participar-hi només cal enviar el vostre e-mail – a partir d’avui mateix – a xaviermorlans@gmail.com  i rebreu el link  per connectar-vos-hi a través de Zoom.

 

2) També a partir del 12 de maig rebreu una tramesa cada tres quatre dies amb una presentació més raonada de la proposta cristiana que, per la seva extensió (quatre o cinc pàgines per tramesa) , us arribarà com a document adjunt. Si no dieu el contrari ho seguireu rebent a l’adreça del vostre whatsAspp actual.

 

3) Els “Cercadors de Sentit” que us hàgiu sentit còmodes amb aquest exercicis i que malgrat que no us motiva això de la relació personal amb Jesucrist, voleu seguir  coneixent de primera ma en què consisteix l’experiència cristiana, podeu participar també a la Videoconferència setmanal  “ Vine i veuràs” enviant ell vostre e-mail a xaviermorlans@gmail.com.   En qualsevol cas podeu repetir aquells Exercicis que més us hagin agradat o ajudat. També podeu fer una lectura literària de l’Evangeli de Marc. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a xaviermorlans@gmail.com .

 

4) Als qui ja heu fet el “Vine i veuràs” (o el “Tornar  Creure”) i teniu un grup cristià de referència habitual se us  recomana fidelitat a les trobades setmanals  programades  amb el vostre grup o comunitat .

(CONTINUARÀ)

Copyright xaviermorlans@gmail