INAUGURACIÓ MENJADOR I SERVEIS

El dimecres, 1 de Jul del 2020, a les 12 hores, s’ha obert el menjador per a 100 persones sense llar i s’aniran implementant progressivament la resta dels serveis que consisteixen en dutxes, bugaderia, vestuari. Uns 100 voluntaris fan possible aquest projecte que mantindrà també el servei “Famílies acompanyant famílies”, destinat a famílies/col·lectius vulnerables.

 

A l’acte d’inauguració, conduït pel periodista Antoni Bassas i la religiosa Viqui Molins, han participat Anna Altemir, arquitecta del Programa Som Refugi – Associació Base-A; ,Eduard Sala Responsable de Acció Social de Càritas Barcelona; Montserrat Rovira Jarque de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona; Clara Saludes, directora del restaurant MON VÍNIC, que enviarà cada dia les 100 racions de menjar per el nostre menjador, el Padre Ángel, de Missatgers de la Pau; Sor Lucia Caram, de la Fundació del Convent de Santa Clara, Mn. Peio Sánchez que ha beneit simbòlicament, les noves instal lacions.

 

L’esdeveniment, molt emotiu, ha conclòs amb cançons interpretades per Marina Rosell, i Mn Xavier Morlans a la guitarra acompanyat de Lamin e Ibrahime als tambors i tots els assistents s’han afegit amb la cançó “Rosa d’abril”.